Usuari an˛nim
Connectar
23:57:42 Ajuntament Sant Pere de Riudebitlles :: Inici :: Tramitaciˇ

Ajuntament Sant Pere de Riudebitlles[PROVES] LlicŔncia ambiental (Annex II)


Emplenar la InstÓncia de SolĚlicitud Adjuntar i enviar la documentaciˇ necessÓria per a tramitar la seva solĚlicitud Registrar Descarregar el Justificant

Emplenar la InstÓncia de SolĚlicitud

Els camps marcats amb * sˇn obligatoris.
*Dades del interessat/a principal
*Direcciˇ
 
Mitjans de Contacte
  
  
Desitjo rebre avisos a travÚs de:
 

*Direcciˇ
 
Mitjans de Contacte
  
  
Desitjo rebre avisos a travÚs de:
 

*Descripciˇ

*Localitzaciˇ activitat/obra
Informaciˇ Adicional

Informaciˇ Adicional

ReferŔncia cadastral


Dades de l'establiment/activitat


Observacions

- Que, en cas d'actuar com a representant legal, disposo de tots els poders necesaaris per a tramitar aquesta solĚlicitud i rebre, si escau, les corresponents comunications i/o notificacions.
- Que disposo de la p˛lissa o el contracte d'assegurances o altres garanties que donen cobertura a la responsabilitat de l'activitat, si s'escau.


L'Ajuntament a verificar les meves dades a altres administracions o organismes.


D'acord amb la normativa en matŔria de Protecciˇ de Dades, us informem que les vostres dades seran tractades per gestionar la vostra solĚlicitud. L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles Ús el Responsable de Tractament. Les vostres dades no seran cedides a tercers, excepte per obligaciˇ legal. Podeu exercir els vostres drets d'accÚs, rectificaciˇ, supressiˇ, oposiciˇ, portabilitat i limitaciˇ de dades mitjanšant solĚlicitud per a la seu electr˛nica o presencialment a les oficines de l'Ajuntament, Plaša de les Eres, 1, 08776 Sant Pere de Riudebitlles. Per a mÚs informaciˇ consulteu la nostra polÝtica de privacitat a http://www.santperederiudebitlles.cat/altres-continguts/proteccio-de-dades/.