Usuari anònim
Connectar
23:44:52 Ajuntament Sant Pere de Riudebitlles :: Inici :: Tramitació

Ajuntament Sant Pere de Riudebitlles



Participació en el concurs XII BIENNAL D'ART RIUDEBITLLES 2024


Emplenar la Instància de Sol·licitud Adjuntar i enviar la documentació necessària per a tramitar la seva sol·licitud Registrar Descarregar el Justificant

Emplenar la Instància de Sol·licitud

Els camps marcats amb * són obligatoris.
*SOL·LICITUD D'INSCRIPCIÓ
*Direcció
 
Mitjans de Contacte
  
  
Desitjo rebre avisos a través de:
 

*PROCEDIMENT

CARACTERÍSTIQUES DE L'OBRA

- Declaració jurada de la novetat de l'obra presentada.
- Declaració responsable de la concurrència dels requisits per poder obtenir la condició de beneficiari/ària d'acord amb el model normalitzat. La recollida de l'obra es farà personalment prèvia presentació del resguard.
- El sota signant fa lliurament de l'obra, declarant conèixer i acceptar tots els punts exposats en les base


D'acord amb la normativa en matèria de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran tractades per gestionar la vostra sol·licitud. L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles és el Responsable de Tractament. Les vostres dades no seran cedides a tercers, excepte per obligació legal. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de dades mitjançant sol·licitud per a la seu electrònica o presencialment a les oficines de l'Ajuntament, Plaça de les Eres, 1, 08776 Sant Pere de Riudebitlles. Per a més informació consulteu la nostra política de privacitat a https://www.santperederiudebitlles.cat/dades-web/proteccio-de-dades/.