Usuari anònim
Connectar
12/07/2024 19:36:16 Ajuntament Sant Pere de Riudebitlles :: Inici

Ajuntament Sant Pere de RiudebitllesSeu ElectrònicaServei d'Informació i Atenció al Ciutadà

A l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles volem avançar cap a un ajuntament receptiu, orientat a la ciutadania i a la satisfacció de les seves necessitats. Per a assolir-ho, t'oferim la SEU ELECTRÒNICA, perquè sigui el punt de trobada i inici del teu contacte personal amb nosaltres a través de la xarxa.

En l'apartat de 'Catàleg de Serveis' posem a la teva disposició la informació que necessites conèixer per a realitzar els tràmits més habituals amb el teu Ajuntament.

Dins de cada tràmit trobaràs informació sobre qui són les persones responsables de tramitar i resoldre la teva sol·licitud, com i on es pot tramitar, documentació necessària, dates i termini de presentació, en quin termini ens comprometem a tramitar la teva demanda, i altra informació addicional perquè puguis realitzar el tràmit que t'interessi amb la més completa informació prèvia.

De qualsevol sol·licitud que realitzis a través del Registre Electrònic obtindràs un justificant, d'igual valor jurídic que el que obtindries si aquesta sol·licitud l'haguessis presentat de manera presencial, i, a més, també podràs conèixer en tot moment l'estat de tramitació de l'expedient en el que estàs actuant o validar els documents digitals que rebis, amb plenes garanties de la confidencialitat de les teves dades personals, l'autenticitat de les dades transmeses i la seguretat jurídica de les accions realitzades amb el teu certificat digital.

Tindràs l'Ajuntament a la teva disposició les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana, tots els dies de l'any, sense esperes, sense horaris ni cues.

Per a poder realitzar tràmits a través del Registre Electrònic n'hi ha prou que tinguis un certificat digital, com el que incorpora el DNI electrònic.

NOTA DE SEGURETAT : La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles utilitza un certificat de servidor segur que garanteix la confidencialitat i autenticitat de les dades i continguts que es proporcionen. És possible que en accedir-hi aparegui alguna de les següents alertes de seguretat:

  • Avís de seguretat Internet Explorer (S'obrirà en una nova finestra)
  • Avís de seguretat Firefox (S'obrirà en una nova finestra)
  • Avís de seguretat Google Chrome (S'obrirà en una nova finestra)

IMPORTANT: Si rebeu alguna d'aquestes alertes de seguretat, accedeixi a les següents Instruccions de configuració